D&C Iroda Kft

A Debitor &Creditor Iroda szolgáltatásai:

 

- gazdasági konfliktus kezelése, átvilágítás, csődmenedzselés, végrehajtások, felszámolások segítése, végelszámolások bonyolítása, céginformációk, csőd és felszámolások figyelése

- kinnlevőségek kezelése behajtása .követelések megvásárlása, értékesítése

- nyomozás /személyek tanúk felkutatása, fizetőképesség felderítése/

-egyéb gazdasági, jogi tevékenység  ingatlanforgalmazás /leterhelt ingatlanok vétele,végrehajtásból, felszámolásból történő ingatlanvásárlás,ingatlankezelés, értékbecslés/ Cégek, szabadalmak adásvétele, független árverezés, pályáztatás, egyéb jogi,gazdasági problémáinak megoldása
-mediációs munka
közvetítés,ill. megállapodás,egyezség megkötése bármely ügyben,szakembereink segítségével

Cégünk könyvvizsgáló, szakértő, jogtanácsos, ügyvéd,nyomozó szakemberek bevonásával végzi az elvállalt munkákat.  Belföldön túl csak romániai ügyekkel foglalkozunk.


Debitor&Creditor Iroda Kft Berettyóújfalu
e-mail:desciroda@gmail.com
tel: 06 30 6552061

                                                                    Dr. Halász Árpád

Irodánk címe: 4100 Berettyóújfalu, Dózsa Gy. út 6. II. em.102.


Gazdasági konfliktus

1. Normál helyzetben konfliktus adódhat abból, hogy nem nyereséges a vállalkozás. A tevékenység átvilágításával nyilvánvalóvá válnak az okok: árképzési gond?,sok költséggel működünk?,szervezeti átalakítás kell?

2. Még mindig normál helyzetben a hitelezők, bankok inkasszóval bombáznak, kell 90 nap nyugalomra, gondolkodásra tervezésre. Csődöt jelentünk összehívjuk a hitelezőket, közöljük milyen feltételekkel tudjuk a tartozásainkat rendezni és miből. Csődegyezség esetén új lendület lehetséges

3. Nincs csődegyezség, vagy a hitelező felszámolást indít a lehető legkisebb veszteséggel hogyan lehet megszüntetni a céget?

Mikor lehet végelszámolással megszüntetni céget?

Mit tegyünk ha végrehajtás van folyamatban?

Minden konfliktusát megoldjuk, segítünk talpra állni.

Követeléskezelés,behajtás,vásárlás értékesítés
   1. Leendő partnerére kíváncsi? Adunk céginformációt     
   2. Gondban van követelései érvényesítésével? Segítünk. Eseti jelleggel is és állandó megbízás esetén is. Az állandó megbízáshoz adunk egy bélyegzőt amelyet minden kibocsátandó számlájára rátesz /ezzel jelzi, hogy ki a követeléskezelője ha a megadott határidőn belül nem fizetnek rá/. A bélyegző pszichés hatás a határidőre történő fizetésre, jelzi hogy nemfizetés esetén komoly, felkészült behajtás indul.
- elsődleges cél a mielőbbi peren kívüli fizetésre rábírás minden jogilag engedélyezett eszközzel, módszerrel
- másodlagos a peres ügyvitel és ítélet végrehajtása.      
  3. Eseti jelleggel megvesszük vagy értékesítjük követelését.         

Minden esetben sikerdíjat fizet,tehát csak a sikeres munka után fizet.

  Ingatlanforgalmazás, ingatlankezelés
  1. Megvesszük ingatlanát és eladjuk. A bonyolult jogi helyzetet megoldjuk /jelzálogjogok,végrehajtási jogok stb/. Végrehajtás vagy felszámolás alatt levő ingatlanok megvételében is partnerek vagyunk. Értékbecslésben, vétel vagy eladási ár kialakításában is segítjük.
  2. Ingatlanjait kezeljük. Bérlőket keresünk, bérleti díjakat beszedjük. Bízza ránk ingatlanjai hasznosítását. Megegyezésünk alapján fizet a végzett munkáért.Független árverezés, pályáztatás, cégek szabadalmak adásvétele.

Keressen, hívjon és a részleteket megbeszéljük.
e-mail:desciroda@gmail.com
tel: 06 30 655 2061
    


A D& C Iroda Kft egy olyan cég, amelynek ügyvezetője, egyben a cég  megyei bíróság által bejegyzett jogtanácsosa. Kedves joghallgatók semmi elkeseredés ha sehová nem sikerült elhelyezkednetek. Nálam dolgozhattok, gyakorlatot szerezhettek, ha ügyesek vagytok versenyképes fizetéshez is hozzá juthattok. A gyakorlati idő telik amíg üresedés nem lesz ott ahová szándékotok szerint szívesen mennétek. Keressetek, hívjatok az ismert elérhetőségek bármelyikén.
            

A mediátori közvetítői tevékenység.
-lásd külön oldalon



-------------------------

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése