Könyvem- Indíts vállalkozást! Jogi kalauz

Szalontai Teréz- Dr. Halász Árpád

Indíts vállalkozást!
Jogi kalauz



Bevezető

Vállalkozást indítani a mai világban nem egyszerű. Milyen társasági formát válasszak? Ki legyen a könyvelőm? Milyen adózási formák vannak? Hogyan készítsem el az adóbevallásomat? Mi a legelőnyösebb a számomra?

Ezek olyan kérdések melyeket egy tapasztalt személy könnyen megválaszol és ezzel egy kezdő vállalkozónak sok időt és pénzt megtakarít. Kalauzunk a kezdő vállalkozóknak mutatja be az alapvető társasági formákat és lehetőségeket.

A jog, könyvelés, adózás, adminisztráció útvesztőin néha nem is egyszerű kiigazodni. Egy kezdő még a szakzsargont sem mindig érti. De tudnod kell, hogy nem vagy egyedül és mindig van segítség ahova fordulhatsz Ehhez adjuk meg a legelső lépéseket tájékoztatásul hogy könnyebben és bölcsebben válassz.

Ki lenne alkalmasabb bemutatni a jogi alapokat mint egy tapasztalt jogtanácsos?
Dr. Halász Árpád évtizedek óta segíti eligazodni a jog útvesztőiben az ügyfeleit. Tanácsaival, emberségével, segítőkészségével kiemelkedik a területén. Ügyfelei hosszú távú kapcsolatot ápolnak vele, mert megbízható, reális áron vállalja ügyüket felelősséggel.
Online is elérhető alkalmazkodva a mai modern világ követelményeihez.

Ezen írás végigvezet az ötlettől a megvalósításig, a cégalapítástól az üzletvezetői munkán keresztül a sikeres cégen keresztül a meggazdagodásodig. Ezen túl megmutatja a meggazdagodás megtartásának lehetőségét is. A szerző tanácsainak meg nem fogadásával bemutatja a bukás formáit is.



Szalontai Teréz
http://marketing.infostarts.com
skype: tercsike76
tanardiak@yahoo.com


A könyv ára: 2.850 Ft
© Minden szerzői jog fenntartva.


MEGRENDELÉS

Név:

Telefon:

E-mail:









------------------------------------

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése